Home > Kontakt

Na kontaktoni per cdo sugjerim, verejtje ose problem qe keni lidhur me fondacionin tone. Dergoni mesazhin tuaj duke plotsuar formularin me poshte ose nepermjet numrit te telefonit, emailit si dhe mund te paraqiteni prane zyrave tona ne Bajram Curri.