Home > Evente te Kaluara

Koncert ne Londer

Fondacioni KKP do te organizoje nje koncert ne Londer me date 16/04/2016 ne kuader te nismes: "Ta bejme Tropojen e eterve dhe femijeve tane", ku te gjitha te ardhurat e kesaj nate do te shkojne per fondacionin