Home > Projekte > Realizimi i Shtatores se Azem Hajdarit

0 Sponsors

€0

PayPal

Direct Bank Transfer

Titullari - Fondacioni "Kastriot Kadri Ponari"

Monedha  - Nr llogarise - IBAN
GBP            - 0031188303 - AL49202111090000000031188303

EUR           - 0011188303 - AL79202111090000000011188303
USD           - 0021188303 - AL64202111090000000021188303
ALL            - 0001188303 - AL94202111090000000001188303

Bank  - Raiffeisen Bank ShA
SWIFT - SGSBALTX

Cheque Payment

Dergoni cekun tuaj ne adresen:

Fondacioni "Kastriot Kadri Ponari"
Sheshi “Tahir Sinani”,
Pallati i Kulturës, Nr. 1, kati 4

Bajram Curri, Tropoje 8701 Shqiperi

(Ju lutem shenoni projektin te cilin doni te mbeshtesni).

Realizimi i Shtatores do të kryhet nga skulptori Isa Baliaj

Vendosja e skulpturës do të bëhet në sheshin me të njëjtin emër “Azem Hajdari”, i cili përbën një nga zonat me të frekuentuara në qytet.

Sipërfaqja e sheshit është rreth 6000m² dhe duke patur parasysh formën e rregullt të tij, skulptura është menduar që të vendoset në aksin e këtij sheshi me fytyrë nga Mali i Shkëlzenit.

Shtatorja ka një lartësi rreth 5m, pa llogaritur bazamentin. Kjo shtatore është një nderim për rolin e tij në shërbim të demokracisë shqiptare dhe për krejt çfarë Azemi përfaqëson për të gjithe ne.. 

Kjo shtatore do te realizohet mbi bazen e kontributeve vullnetare

Vlerësohet kontributi i cdonjërit, si pjesë e kësaj levizjeje morale e shpirtërore në nderim të heroit të lirisë Azem Hajdari, pamvarësisht nga shuma që kontribuon.
– Komisioni Nismëtar për ndërtimin e Shtatores së Azem Hajdarit, ka hapur llogari bankare në Euro, USA $, dhe lekë, në emër të sekretarit të Komisionit, zotit Skëndër Gjoni. Shuma do të administrohet nga Komisioni ne fjalë.
– Per cdo derdhje ne llogari perkatese, duhet te shenohet “Për ndërtimin e Shtatores së Azem Hajdarit”
– Adresa e llogarisë është: Skëndër Gjoni: Numrat e llogarisë:

1. Nr. i llogarisë në Euro: 0001458340
IBAN:  AL75202110130000000001458340

2. Nr. i llogarisë në Dollar: 0050458340
IBAN: AL35202110130000000060458340

 

3. Nr. i llogarisë në Lekë: 0070048340
IBAN: AL20202110130000000070458340

– Në vijimesi do të prezentohet shuma e kostos së Shtatores, e rregullimit të lulishtes ku do të vendoset ajo, si dhe kontributi i gjithësecilit.

 

Komisioni per Realizimin e shtatores

1. Besnik Dushaj, Kryetar i Bashkise Tropoje
2. Dr. Bujar Leskaj, ish Deputet
3. Kujtim Çashku, Kino-Regjizor, Drejtor i Akademise Marubi
4. Harry Bajraktari, Nderi i Kombit, Biznesmen shqiptaro-amerikan
5. Rrustem Geci, Nderi i Kombit, Biznesmen shqiptaro-amerikan
6. Sabit Bytyçi, Biznesmen shqiptaro-amerikan
7. Prof. Petrit Malaj, Rektor i Universitetit te Arteve
8. Hamit Alia, Mjeshter i Madh, Poet
9. Mujë Bucpapaj, Shkrimtar, Drejtor i Gazetes “Nacional”
10. Prof.As. Akli Fundo, Pishtari i Demokracise, ish-Drejtues i Levizjes Studentore
11. Inxh. Arben Sulo, Pishtar i Demokracise, ish-Drejtues i Levizjes Studentore
12. Arber Ahmetaj, Shkrimtar, ish-Drejtues i Levizjes Studentore
13. Ing. Gjin Progni, Poet, Sudent i Dhjetorit
14. Dr. Islam Lauka, Diplomat, Kosove
15. Miftar Lumeshi, Biznesmen
16. Skender Gjoni, Biznesmen
17. Shpresa Breçani, Biznesmene
18. Kastriot Ponari, Biznesmen
19. Kadri Hykaj, Biznesmen
20. Sahit Muja, Biznesmen
21. Artan Baliaj, Arkitekt
22. Shefqet Dizdari, Avokat
23. Vladimir Mulaj, Avokat
24. Bujar Vukaj, Avokat
25. Rasim Hasanaj, Avokat
26. Isuf Çelaj
27. Ramiz Lushaj, Publicist.
28. Erenik Neza, Biznesmen, USA
29. Skëndër Metaliaj