Home > Dhuro

Dhuro

Jep dhe Ti kontributin tend per Tropojen. Mbeshtesni nismen tone duke dhene nje kontribut financiar ne numrat e llogarise si me poshte ose per ndonje mbeshtetje tjeter na kontaktoni ne [email protected] ose prane zyrave tona ne Bajram Curri.

Titullari – Fondacioni “Kastriot Kadri Ponari”

Monedha  – Nr llogarise – IBAN
GBP            – 0031188303 – AL49202111090000000031188303

EUR           – 0011188303 – AL79202111090000000011188303
USD           – 0021188303 – AL64202111090000000021188303
ALL            – 0001188303 – AL94202111090000000001188303

Bank  – Raiffeisen Bank ShA
SWIFT SGSBALTX