Home > Projektet

Rikonstruksioni i Pallatit te Kultures B. Curri

Fondacioni "Kastriot Kadri Ponari" ka marre persiper rikonstruksionin e pallatit te kultures se qytetit te Bajram Currit. Ky eshte nje projket me rendes pasi kjo do ndikoje ne ringjalljen e aktiviteteve kultururore dhe artistike te qytetit ne ambiente me...

Realizimi i Shtatores se Azem Hajdarit

Vendosja e skulpturës do të bëhet në sheshin me të njëjtin emër “Azem Hajdari”, i cili përbën një nga zonat me të frekuentuara në qytet. Sipërfaqja e sheshit është rreth 6000m² dhe duke patur parasysh formën e rregullt të...