Home > Projekte > Rikonstruksioni i rruges ne fshatin Dushaj

0 Sponsors

€0

PayPal

Direct Bank Transfer

Titullari - Fondacioni "Kastriot Kadri Ponari"

Monedha  - Nr llogarise - IBAN
GBP            - 0031188303 - AL49202111090000000031188303

EUR           - 0011188303 - AL79202111090000000011188303
USD           - 0021188303 - AL64202111090000000021188303
ALL            - 0001188303 - AL94202111090000000001188303

Bank  - Raiffeisen Bank ShA
SWIFT - SGSBALTX

Cheque Payment

Dergoni cekun tuaj ne adresen:

Fondacioni "Kastriot Kadri Ponari"
Sheshi “Tahir Sinani”,
Pallati i Kulturës, Nr. 1, kati 4

Bajram Curri, Tropoje 8701 Shqiperi

(Ju lutem shenoni projektin te cilin doni te mbeshtesni).

Të nderuar miq !

Fondacioni Kastriot Kadri Ponari , ka mundësuar Ujë të pishëm për të gjithë fshatin Ponari – Tropojë.

Kjo dhuratë i jepet këtij fshati nga Fondacioni Kastriot Kadri Ponari për shumë arsye: duke filluar nga Shpirti i Bardhë i Babait të tij, që tashmë i mungon familjes prëj më shumë se një viti, dhe nga zemra e gjërë e vet Kastriotit, I cili është dhe Drejtori Ekzekutiv!

Kjo dhuratë që mundëson 1983 metra rrugë dhe 4-er puse Uji dhe një nga të cilat do të mbushë depozitën e fshatit që do te çojë ujë të pishëm në çdo derë, në çdo familje të fshatit Ponari.

Me kërkesë të Babait të Z.Kastriotit, i ndjeri Kadri Ponari u mundësua uji i pishëm në të gjithë fshatin!

Në përmjet fotove ju do të keni mundesin të shikoni se si  janë zhvilluar punimet e rikostruksionit të rrugës.

 

11800277_1457020491288630_1518974352930624420_n12003333_1486040688386610_850139004273334712_n12011143_1512770845713594_8110250461365945098_n12140911_1502606883396657_6323616425490528949_o

12141526_1508214182835927_8162139229484590648_n12227635_10205155706121110_98591131583555035_n12274697_10205157632689273_1186233661417068502_n

IMG_7726IMG_7764IMG_9284