Home > Projekte > Rikonstruksioni i Pallatit te Kultures B. Curri

0 Sponsors

€0

PayPal

Direct Bank Transfer

Titullari - Fondacioni "Kastriot Kadri Ponari"

Monedha  - Nr llogarise - IBAN
GBP            - 0031188303 - AL49202111090000000031188303

EUR           - 0011188303 - AL79202111090000000011188303
USD           - 0021188303 - AL64202111090000000021188303
ALL            - 0001188303 - AL94202111090000000001188303

Bank  - Raiffeisen Bank ShA
SWIFT - SGSBALTX

Cheque Payment

Dergoni cekun tuaj ne adresen:

Fondacioni "Kastriot Kadri Ponari"
Sheshi “Tahir Sinani”,
Pallati i Kulturës, Nr. 1, kati 4

Bajram Curri, Tropoje 8701 Shqiperi

(Ju lutem shenoni projektin te cilin doni te mbeshtesni).

Të dashur miq,
përfundon rikonstruksioni i Pallatit të Kulturës në B. Curri, një ndërtesë që ishte në gjendje të mjerueshme deri më sot dhe tani me një pamje tërësisht të re, që i jep më shumë bukuri asaj pjese të qytetit. Një falenderim të përzemërt për fondacionin “Kastriot Kadri Ponari”, me drejtues Z. Kastriot Ponari, i cili bëri të mundur këtë rikonstruksion mbresëlënës vetem me kontribut vullnetar, një shembull i pastër i patriotizmit dhe dashurisë për vendlindjen.

12657876_10153240011281556_2454315982384770570_o12687887_146754019040257_3411893324417694124_n

image-e6988599136f69b768485c48b64f18f2026ad792931db526680eddce9a24f038-V

image-bac3f25fa464596dba5c33100ccd33256ba6eeacc91f226ce8a2cb8bb0b63f7d-V

image-eb6e4816332bfdeaafd7cb33dcc3cde5bbd18da3bc66ed4600718ca9056c6702-Vimage-fff254e1628b3796ec94b1785e3c51b639d84d307eac0c24183e04ab3770cfd9-Vimage-a4bfe5c8d4d47c86079b42cb02251019f0f6fd7d07c37212528f5d212de3eaaf-V

image-8342e1f3e1ece0d4cfed83df2e1b6bdf432f2ffbed0247d1d001883088c9f51d-V

 

image-5a1ab07e238c60f471684260a3c2710d3eecc8aeea5eddb28c87eff1b64afa5e-Vimage-5b715fdb9045b7fd8bbee0af7c6c529f77c4e14be162763b75dc6fc9f4636c15-Vimage-8ca71a5f02d6e1ccd4f45622254b850152b8625cc4fe78ab339e3d939b3f4daf-Vimage-5b715fdb9045b7fd8bbee0af7c6c529f77c4e14be162763b75dc6fc9f4636c15-V

13006652_1610142909309720_2358018516689932408_n13041319_1610142889309722_976756762084962175_o