Home > Evente > Koncert ne Londer
16 April, 2016
Pianor bar, 115 Finchley Road London, United Kingdom Join us

Browse map


Join us:


Fondacioni KKP do te organizoje nje koncert ne Londer me date 16/04/2016  ne kuader te nismes: “Ta bejme Tropojen e eterve dhe femijeve tane”, ku te gjitha te ardhurat e kesaj nate do te shkojne per fondacionin i cili ka marre per siper kete nisme per te zhvilluar Tropojen e lene pas dore nder vite. Dua qe te na nderoni me pjesmarjen tuaj, nese behesh pjese e kesaj nisme do te jesh ne listen e te gjithe kontribuesve te shumte qe e duan Tropojen!

Ju mirepresim