Home > Lajme > Fondacioni “Kastritot Kadri Ponari”

Nisma: “Ta bëjmë Tropojën e etërve
dhe fëmijëve tane”
Kush deshiron ti bashkohet kesaj nisme eshte i lutur te jape kontributin e tije me aq sa ka mundesi dhe vullnet. Kuntributi jepet me Para, ore pune, ndergjegjsim, mbeshtetje ne projekte te perbashketa qe i sherbejne te gjitheve qe jetojne aty, te promovojme turizmin, te mbjellim nje peme, te ruajme bukurite e natyres qe na i dhuroi vete natyra, ti mbajme te pastra ato, te duam njeri tjetrin, te behemi shembull per mire ne te gjithe Shqiperi, do jemi njerezit me te vecante dhe me te dashurit nese ne mblidhemi dhe bejme rrealitet keto. Une i pari kam filluar dhe do vazhdoj te kontribuoj per rrethin e Tropojes. Ne fshatin Dushaj te eper po mbarojme 3.2 km rruge dhe 7-te puse uji. Ne qytet po bejme fushen e futbollit dhe ne krah te saj nje rruge te re. Mirepres te gjitha komentet t’uaja dhe shume shpejt do hapet edhe zyra ku do kete gjithmone nje person gjate gjithe kohes nga te Henë-Shtunë 08:00-16:00 per te pritur te gjithe ata qe duan te kontribuojne dhe te gjithe ata qe kan nevoje per ndihme, ne menyre qe te shprehin kerkesat e tyre dhe nevojat e tyre, dhe me aq sa do mundemi do ti ndihmojme!

Adresa:
Sheshi Tahir Sinani
Pallti Kultures Kati 4
Bajram Curri
Tropojë

Ju faleminderit.

Sinqerisht

Kastriot Ponari12642464_123580821357577_4701215067763717304_n